Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/webhotel/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
WEB HOTEL | F.A.Q
 

F.A.Q

Web Hotel

Intrebari Frecvente

Daca aveti o intrebare ce nu se regaseste printre cele de mai jos, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail info@webhotel.ro sau folosind formularul on line. Specialistii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp!

Contact

Cum colaboram?

Prin natura afacerii noastre, locatia nu este o problema. Putem mentine o relatie stransa si constructiva prin e-mail sau una din metodele de contact (telefon, ymsg, formular de contact online). In cazul in care sunteti interesat doar de oferta de hosting, promovare online sau alte servicii adiacente, metodele de colaborare enumerate mai sus si-au dovedit eficienta in timp. Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre de web design, puteti programa o intalnire cu unul din designerii nostri pentru a stabili pana la cel mai mic detaliu proiectul dumneavoastra.

Cum comand?

Este mai simplu decat credeti. Fie ca doriti inregistrarea unui domeniu, gazduirea sau promovarea acestuia tot ce aveti de facut este sa urmati pasii regasiti in sectiunea de care sunteti interesat. Completati formularul de comanda on line iar de restul ne ocupam noi, avand grija sa va transmitem informatiile de care aveti nevoie.

Cand se emite factura?

Initial veti primi la adresa de e-mail inscrisa in baza noastra de date o factura proforma. Facturile se emit catre clienti in maxim 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii.

Cum confirm efectuarea platii?

uteti confirma plata dumneavoastra la numarul de fax: 021-330.15.00

Cum obtin asistenta din partea dumneavoastra?

Daca documentatia din site, oferita ca suport pentru dumneavoastra, nu este suficienta, va stam la dispozitie prin asistenta telefonica 24/24. Ne puteti contacta prin urmatoarele metode:
– e-mai: info@webhotel.ro
– Telefon: 021.330.15.00
– Mobil: 0722.501.939
– Formular de contact online

Cum pot opera o modificare de abonament?

Pentru a modifica pachetul de hosting pentru care ati optat, contactati Departamentul Tehnic, trimiteti o cerere utilizand formularul online si solicitarea dumneavoastra va fi rezolvata.

Ce avantaje am daca recomand serviciile dumneavoastra?

Colaborand cu noi, puteti demara propria afacere online cu o investitie minima. Puteti vinde servicii de gazduire web comandand unul din pachetele de reseller. Va garantam asistenta si pachete de hesting ce vor raspunde celor mai exigente nevoi de gazduire. Daca recomandati serviciile noastre, ca reseller, beneficiati de un anumit procent din valoarea contractelor incheiate cu clientii pe care i-ati ghidat spre Webhotel. Pentru mai multe detalii contactati departamentul tehnic.

Ce este gazduirea web?

Prin serviciile de hosting (gazduire web) puse la dispozitia dumneavoastra, Webhotel stocheaza informatiile din cadrul site-ului dumneavoastra pe servere specializate. Gazduirea site-ului este etapa firesc de urmat dupa ce ati achizitionat un domeniu si ati realizat design-ul site-ului dumneavoastra. Pentru profitabilitatea afacerii pe care o conduceti pe Internet, este deosebit de important sa beneficiati de servicii de gazduire profesioniste.
Va oferim pachete de gazduire incepand de la 1.99 €/luna ! Comandati acum pachetul special de hosting la doar 55 €/an si primiti un Domeniu.ro gratuit !

Va oferim consultanta in alegerea domeniului

si suport tehnic gratuit.

Web Hosting Basic

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire
25 adrese de E-mail

 

Pret: 1.85€ / Luna

Web Hosting Basic Plus

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
40 adrese de E-mail

 

Pret: 3.85€ / Luna

Web Hosting Advanced

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire,
adrese de E-mail nelimitat,
24 baze de date MySQL

Pret: 6.85€ / Luna

Toate planurile noastre includ:

Webmail Service

Suport

Linux Servers

Multi Hosting

Control Panel

FTP Service