Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/webhotel/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
WEB HOTEL | Domenii
 

Domenii

Inregistrare domeniu

Inregistrarea unui domeniu care sa reprezinte afacerea dumneavoastra va ofera un plus de impact profesional. Dezvoltarea pe Internet este strict conditionata de achizitia unui domeniu. WebHotel va ofera consiliere in alegerea numelui domeniului si se ocupa de toate formalitatile de ordin tehnic si administrativ.

Indiferent de extensia pe care o doriti pentru domeniul dumneavoastra (.ro, .eu., .com., .net, .org, .info, .com.ro, .firm.ro, .org.ro, .nom.ro, .info.ro, .store.ro, .tm.ro), Web Hotel va ofera cele mai atractive conditii de inregistrare. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, puteti alege oricare din aceste extensii.

Va oferim posibilitatea de a achizitiona domenii.ro la doar 36.99 € (plus TVA) pe viata, prin comanda online sau contactandu-ne la unul din numerele noastre de telefon (021-330.15.00; 0722.501.939).

Pretul domeniilor cu extensia .com,.net este de 9.99€/ an (plus TVA) iar daca doriti extensia .eu, puteti achizitiona un astfel de domeniu cu doar 8.99 €/ an . La sfarsitul primului an aveti posibilitatea de a prelungi inregistrarea pentru o perioada de inca un an, la un pret mai mic decat cel initial. Domeniile ce au extensia .org pot fi folosite doar pentru crearea de site-uri non-profit.

Domeniile inregistrate prin Web Hotel devin automat proprietatea dumneavoastra, dupa efectuarea si confirmarea platii. Dupa activarea domeniului veti primi pe adresa de e-mail datele pentru acces la o interfata de administrare a domeniului (DNS-uri, informatii de contact etc). Web Hotel va ofera asistenta permanenta pentru ca firma dumneavoastra sa fie prezenta online si sa se dezvolte pe Internet conform asteptarilor.

Va oferim consultanta in alegerea domeniului

si suport tehnic gratuit.

Web Hosting Basic

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire
25 adrese de E-mail

 

Pret: 1.85€ / Luna

Web Hosting Basic Plus

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
40 adrese de E-mail

 

Pret: 3.85€ / Luna

Web Hosting Advanced

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire,
adrese de E-mail nelimitat,
24 baze de date MySQL

Pret: 6.85€ / Luna

Servicii

Multi Hosting

Control Panel

FTP Service

Webmail Service

Suport

Linux Servers