Domenii .ro, Domenii .com, Web Hosting, Web Design, Gazduire Web
Web Hotel ***** Web Hosting, Hosting gratuit, Gazduire Web, Pachete Hosting, Domenii Web, Domenii .Ro, Domenii .Com, Pagini Web, Web Design, Web Development, E-commerce Solutions, Web Hosting, Domain Name Registration, SEO
Web Hosting Basic
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Basic Plus
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
100 adrese de E-mail ,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Advanced
Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire ,
conturi email nelimitate,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
    Alege numele domeniului:
WWW.

.com.ro .org .com
.org.ro .tm.ro .firm.ro
.nom.ro .store.ro .net
.eu .info.ro
inregistrarea domeniului se face direct
pe numele clientului.
 
Asistenta clienti: info@webhotel.ro

  Pachet Special

Pachetul promotional include, pe langa inregistrarea domeniului direct pe numele dumneavoastra, consultanta gratuita in alegerea celui mai potrivit nume al domeniului pentru afacerea dumneavoastra pe internet. Domeniul este foarte important in cazul in care vreti sa fiti gasiti mai ales in motoare de cautare. Un cuvant cheie va poate ridica destul de repede in lista rezultata in urma unei interogari a motoarelor. Specialistii nostrii pot si gasiti la telefoanele 021-330.15.00, 0722.501.939. De asemenea, ne puteti transmite cerintele si informatiile legate de activitatea dumneavoastra la adresa de e-mail:info@webhotel.ro

Web Hotel, parte integranta a societatii Dezibel Media, ofera un pachet complet de servicii tuturor categoriilor de clienti, indiferent de statut juridic. Suntem un partener de afaceri cu care puteti colabora in cele mai eficiente conditii. Putem transforma viziunea in realitate, intr-un mod rapid si profesionist, avand ca misiune satisfacerea nevoilor clientului intr-un timp record, printr-o munca de echipa sustinuta.
Tot ce aveti de facut este sa ne contactati, fie la numerele de telefon pe care vi le punem la dispozitie, fie prin formularul online si sa ne transmiteti nevoile dumneavoastra in materie de inregistrare domenii, hosting, web hesign, promovare on line. Va fi placerea noastra sa gasim solutia perfecta pentru dumneavoastra la cel mai avantajos pret.
Pentru acest lucru, echipa acestui departament ia in calcul urmatoarele aspecte:

- profilul clientului
- determinarea obiectivului asteptat
- analiza pietei
- determinarea mijloacelor tehnice si comerciale necesare publicitatii in functie de tipul de produs
- axul promotional ( elementul cheie pe care receptorii mesajului trebuie sa il retina)
- bugetul promotional

• Va oferim primul pas important pentru strategia dumneavoastra internet - Numele de domeniu
• Principiul nostru de baza este calitatea serviciilor
• Impreuna putem gasi cele mai bune modalitati de a va face publicitate
• Suntem alaturi de dumneavoastra ca parteneri
• Pe situl nostru gasiti cele mai atractive oferte promotionale

Marca dumneavoastra poate fi rezervata alegandu-va un nume de domeniu. Pentru asta, puteti alege doua categorii generale de domenii:
.ro, .com.ro, .org.ro, .tm.ro, .nt.ro, .nom.ro, .info.ro, .rec.ro, .arts.ro, .firm.ro, .store.ro si .www.ro . – la numai 61 euro
In prezent sunt inregistrate putin peste 34.000 de domenii.ro, din care 30.000 sunt domenii de nivel doi (www.firma.ro) si 4.000 sunt de nivel trei (www.firma.com.ro, www.firma.org.ro, www.firma.info.ro, www.firma.nt.ro). Acest nivel reprezinta o crestere sensibila atat fata de sfarsitul anului trecut (30.109), cat si fata de decembrie 2005 (16.044). Numarul domeniilor active conform metodologiei RIPE este de numai 12.000, ponderea domeniilor active in total inregistrate fiind de 35%, mult mai redusa decat media constatata la nivel mondial - 70%.
Aceste lucruri se datoreaza faptului ca multe persoane si-au inchiriat unul sau mai multe domenii, dupa care din diferite motive nu le-au mai folosit.
Inregistrarea de domenii.ro se face pe principiul primului venit, primul servit. Nu se face diferentierea intre solicitarea unei companii de renume sau solicitarea unei persoane fizice. Astfel ca fiecare persoana este libera sa inregistreze orice domeniu ramas.
Comparativ cu celelalte tari, Romania are un numar foarte mic de domenii inregistrate. In Europa Occidentala, Germania are circa 4 milioane de domenii inregistrate (din care 3.1 milioane de domenii active), Anglia circa 3 milioane (1.7 milioane active), iar Olanda si Italia cate 700.000-800.000 de domenii (din care mai mult de jumatate sunt active). Cu cele doar 12.000 de domenii active Romania este in urma si celorlalte tari est-europene, Cehia avand 114.000 domenii active, Polonia 94.000, Ungaria 48.000, Slovacia 41.000, Ucraina 40.000. Totusi, „stam bine” comparativ cu Letonia si Croatia (circa 7.000 de domenii active) si Bulgaria (sub 2.000). Cea mai mare parte din domeniile inchiriate la noi in tara sunt folosite pentru prezentarea produselor si foarte putine sunt destinate realizarii de site-uri de comert electronic.
In Romania doar 5% din populatie (circa 1 milion de persoane) are acces la Internet, in timp ce in Statele Unite acest procent este de 80%. Aceasta situatie se poate schimba doar prin achizitii importante de PC-uri si prin marirea accesului la Internet.
Sunt persoane si din afara tarii care inregistreaza domenii.ro. Avem zeci de coreeni care au luat de la noi domeniu gen nume.ro, in principal datorita faptului ca lor le place sa alature numelui lor initialele "ro", care inseamna "drum" in limba lor.

Numele de domeniu este un element cheie pentru strategia dumneavoastra internet.
Dobandirea unui nume de domeniu va ofera un plus de impact profesional si va face independent de o multitudine de prestari de servicii.

Noi va putem sfatui in alegerea numelui domeniului si ne ocupam de formalitatile administrative si tehnice.

In schimbul taxei de hosting va putem asigura gazduirea site-ului pe servere profesionale.

o Verificati disponibilitatea numelui dumneavoastra de domeniu si rezervati numele de domeniu.
o Analizati pachetele noastre de hosting si alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra
o Comandati online

* Preturile nu includ TVAInregistrarea domeniului se face pe numele clientului, acesta fiind detinatorul de drept al domeniului.

Verificati pe site-ul nostru daca numele domeniul dorit este liber, comandati online si veti avea domeniul activat in termen de 24h de la confirmarea platii.


 
     
  © 2010 Webhotel.ro Toate drepturile rezervate
  Web design: Dezibel Media