Domenii .ro, Domenii .com, Web Hosting, Web Design, Gazduire Web
Web Hotel ***** Web Hosting, Hosting gratuit, Gazduire Web, Pachete Hosting, Domenii Web, Domenii .Ro, Domenii .Com, Pagini Web, Web Design, Web Development, E-commerce Solutions, Web Hosting, Domain Name Registration, SEO
Web Hosting Basic
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Basic Plus
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
100 adrese de E-mail ,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Advanced
Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire ,
conturi email nelimitate,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
    Alege numele domeniului:
WWW.

.com.ro .org .com
.org.ro .tm.ro .firm.ro
.nom.ro .store.ro .net
.eu .info.ro
inregistrarea domeniului se face direct
pe numele clientului.
 
Asistenta clienti: info@webhotel.ro

  Domenii

Inregistrarea unui domeniu care sa reprezinte afacerea dumneavoastra va ofera un plus de impact profesional. Dezvoltarea pe Internet este strict conditionata de achizitia unui domeniu. WebHotel va ofera consiliere in alegerea numelui domeniului si se ocupa de toate formalitatile de ordin tehnic si administrativ.

 


Indiferent de extensia pe care o doriti pentru domeniul dumneavoastra (.ro, .eu., .com., .net, .org, .info, .com.ro, .firm.ro, .org.ro, .nom.ro, .info.ro, .store.ro, .tm.ro), Web Hotel va ofera cele mai atractive conditii de inregistrare. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, puteti alege oricare din aceste extensii.

Va oferim posibilitatea de a achizitiona domenii.ro la doar 36.99 € (plus TVA) pe viata, prin comanda online sau contactandu-ne la unul din numerele noastre de telefon (021-330.15.00; 0722.501.939).

Pretul domeniilor cu extensia .com,.net este de 9.99€/ an (plus TVA) iar daca doriti extensia .eu, puteti achizitiona un astfel de domeniu cu doar 8.99 €/ an . La sfarsitul primului an aveti posibilitatea de a prelungi inregistrarea pentru o perioada de inca un an, la un pret mai mic decat cel initial. Domeniile ce au extensia .org pot fi folosite doar pentru crearea de site-uri non-profit.

Domeniile inregistrate prin Web Hotel devin automat proprietatea dumneavoastra, dupa efectuarea si confirmarea platii. Dupa activarea domeniului veti primi pe adresa de e-mail datele pentru acces la o interfata de administrare a domeniului (DNS-uri, informatii de contact etc). Web Hotel va ofera asistenta permanenta pentru ca firma dumneavoastra sa fie prezenta online si sa se dezvolte pe Internet conform asteptarilor.Inregistrarea domeniului se face pe numele clientului, acesta fiind detinatorul de drept al domeniului.

Verificati pe site-ul nostru daca numele domeniul dorit este liber, comandati online si veti avea domeniul activat in termen de 24h de la confirmarea platii.

 
     
  © 2010 Webhotel.ro Toate drepturile rezervate
  Web design: Dezibel Media