Domenii .ro, Domenii .com, Web Hosting, Web Design, Gazduire Web
Web Hotel ***** Web Hosting, Hosting gratuit, Gazduire Web, Pachete Hosting, Domenii Web, Domenii .Ro, Domenii .Com, Pagini Web, Web Design, Web Development, E-commerce Solutions, Web Hosting, Domain Name Registration, SEO
Web Hosting Basic
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Basic Plus
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
100 adrese de E-mail ,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Advanced
Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire ,
conturi email nelimitate,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
    Alege numele domeniului:
WWW.

.com.ro .org .com
.org.ro .tm.ro .firm.ro
.nom.ro .store.ro .net
.eu .info.ro
inregistrarea domeniului se face direct
pe numele clientului.
 
Asistenta clienti: info@webhotel.ro


La noi gasiti solutii complete pentru site-ul dumneavoastra!

Bine ati venit in Web Hotel! Va oferim cazare de 5 stele pentru site-ul dumneavoastra, servicii ce raspund tuturor cerintelor in domeniile gazduirii si proiectarii web, solutii profesioniste pentru dezvoltarea afacerii companiei dumneavoastra pe Internet. Oferta propusa de noi este diversificata si completa, garantand un raport pret-calitate optim.

  Despre noi:

Cine suntem?

O echipa tanara si dinamica ce a inteles esentialul: dezvoltarea si succesul noastru sunt strict conditionate de satisfacerea nevoilor dumneavoastra. Experienta de peste 5 ani, echipamentele de care dispunem si entuziasmul caracteristic invingatorilor sunt doar cateva din atuurile noastre. Oricare ar fi strategia dumneavoastra pe Internet, va stam la dispozitie cu solutii, propuneri, asistenta. Suntem receptivi si dorim sa fim alaturi de dumneavoastra ca parteneri. Folosim si recomandam preturile mici, sistemul de operare Unix si serviciile care ofera un suport tehnic 24 h/zi, 7 zile din 7.

De ce Web Hotel?

Va oferim solutii complete si asistenta permanenta atunci cand aveti nevoie! Fie ca sunteti o companie de succes, o firma de dimensiuni mici ce inca nu a deschis portile Internetului sau pur si simplu o persoana fizica ce doreste sa-si promoveze website-ul, sunteti in locul potrivit. Tot ce trebuie sa faceti este sa comandati domeniul, sa alegeti pachetul de gazduire potrivit si sa va bucurati de succesul afacerii dumneavoastra. Noi ne ocupam de restul si avem grija ca afacerea dumneavoastra pe Internet sa evolueze conform planului.

Webhotel este un partener de afaceri care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient. Specialistii nostri folosesc metode si tehnica de ultima ora, implementand produse de calitate in cel mai scurt timp posibil. Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie, oferind astfel rezultate exceptionale.

Mileniul trei a adus o expansiune fara precedent a telecomunicatiilor si in special a Internetului. Zilnic noi pagini de web isi fac aparitia. Daca pana acum o pagina de web de prezentare a unei firma era considerata un avantaj, in prezent aceasta a devenit o necesitate.

Dezvoltarea succesului afacerii dumneavoastra necesita un site web care sa va reprezinte, iar prezenta pe Internet solicita solutii reale. Un site cu un design atragator devine un instrument redutabil din punct de vedere economic daca este dublat de o baza de date care sa faciliteze accesul la informatii al clientilor. Suntem specializati in crearea de baze de date SQL si folosirea limbajelor de script PHP si ASP.

Nu uitati, pagina de web este cartea dumneavoastra de vizita care poate fi accesata oricand si de oriunde de pe glob.
Mai multe despre noi puteti afla pe site-ul www.dezibelmedia.ro

 Servicii de hosting profesionale:


Dupa ce am incercat si testat serviciile mai multor provideri de colocare din Romania ne-am oprit la cel mai competitiv provider de gen, GTS Telecom, provider cu care ne mandrim atat datorita profesionalismului cu care trateaza colaborarea cu noi cat si datorita reputatiei acestuia.
Va recomandam GTS Telecom pentru serviciile competente ce le ofera. Este de departe cel mai sigur si competent provider de pe piata romaneasca.

Serverele Web Hotel se localizeaza in Bucuresti - Romania in DataCenter-ul GTS Telecom. DataCenter-ul este echipat cu tehnologii de ultima ora care asigura securitatea fizica deplina a echipamentelor: sursa de curent neintreruptibila, instalatii de climatizare, generatoare, backup-uri conexiune, retea fibra optica, etc...

Un atu deloc de neglijat il reprezinta si viteza foarte buna in RoNIX dat fiind faptul ca reteaua in care se afla serverele Web Hotel este conectata direct la RoNIX.

Servere si infrastructura

Garantam pentru serviciul de gazduire contractual, un uptime de 99%.
Serverele folosesc ca sistem de operare Linux (Fedora Core

Server OS Server Baza de date Script Language
ns1.webhotel.ro
RedHat
Apache
MySQL
PHP
ns2.webhotel.ro
Fedora Core
Apache
MySQL
PHP
ns3.webhotel.ro
Fedora Core
Apache
MySQL
PHP

 


Inregistrarea domeniului se face pe numele clientului, acesta fiind detinatorul de drept al domeniului.

Verificati pe site-ul nostru daca numele domeniul dorit este liber, comandati online si veti avea domeniul activat in termen de 24h de la confirmarea platii.

 
     
  © 2010 Webhotel.ro Toate drepturile rezervate
  Web design: Dezibel Media