Cerere Oferta

Pachetul promotional include, pe langa inregistrarea domeniului direct pe numele dumneavoastra, consultanta gratuita in alegerea celui mai potrivit nume al domeniului pentru afacerea dumneavoastra pe internet.
Domeniul este foarte important in cazul in care vreti sa fiti gasiti mai ales in motoare de cautare. Un cuvant cheie va poate ridica destul de repede in lista rezultata in urma unei interogari a motoarelor. Specialistii nostrii pot si gasiti la telefoanele 021-330.15.00, 0722.501.939. De asemenea, ne puteti transmite cerintele si informatiile legate de activitatea dumneavoastra la adresa de e-mail:info@webhotel.ro

Web Hotel, parte integranta a societatii Dezibel Media, ofera un pachet complet de servicii tuturor categoriilor de clienti, indiferent de statut juridic. Suntem un partener de afaceri cu care puteti colabora in cele mai eficiente conditii. Putem transforma viziunea in realitate, intr-un mod rapid si profesionist, avand ca misiune satisfacerea nevoilor clientului intr-un timp record, printr-o munca de echipa sustinuta.Tot ce aveti de facut este sa ne contactati, fie la numerele de telefon pe care vi le punem la dispozitie, fie prin formularul online si sa ne transmiteti nevoile dumneavoastra in materie de inregistrare domenii, hosting, web hesign, promovare on line. Va fi placerea noastra sa gasim solutia perfecta pentru dumneavoastra la cel mai avantajos pret.

Va oferim consultanta in alegerea domeniului

si suport tehnic gratuit.

Web Hosting Basic

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire
25 adrese de E-mail

 

Pret: 1.85€ / Luna

Web Hosting Basic Plus

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
40 adrese de E-mail

 

Pret: 3.85€ / Luna

Web Hosting Advanced

Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire,
adrese de E-mail nelimitat,
24 baze de date MySQL

Pret: 6.85€ / Luna

Servicii

Webmail Service

Suport

Linux Servers

Multi Hosting

Control Panel

FTP Service